Pyłek pszczeli w miodzie 1100 g Pyłek pszczeli zawiera proteiny (białka), węglowodany, lipidy, witaminy: A, B, E, P, kwas pantotenowy, biotynę, sole mineralne oraz substancje aktywne biologicznie. W połączeniu z miodem wszystkie składniki są lepiej a także szybciej wchłaniane przez organizm. Właściwości: - pyłek w miodzie można stosować na wzmocnienie odporności w okresie jesienno-zimowym lub wiosennym - stosowany jest jako naturalny suplement w celu uzupełnienia poziomu witamin a także minerałów - posiada właściwości przeciwzapalne, antybiotyczne, odtruwające, przeciwalergiczne, obniżające poziom tłuszczów we krwi, adaptogenne (obniżające czynniki stresu) i osłonowe - korzystnie wpływa na wzrost hemoglobiny i czerwonych krwinek oraz na kondycję fizyczną i psychiczną - pyłek w miodzie jest łatwiej przyswajalny od pyłku suszonego ze względu na wcześniejsze działanie enzymatyczne miodu Zastosowanie: Można go jeść osobno lub dodać np. do jogurtu. Kurację należy rozpocząć od 1 łyżeczki pyłku, zwiększając do 1 łyżki stołowej dziennie. Kuracja powinna trwać 2-3 miesiące. Można ją stosować np. w sezonie jesiennym. Składniki: 60% nektarowego miodu wielokwiatowego, 40% niezmielonego pyłku pszczelego. Masa: 1100 g Kraj pochodzenia: Polska Odbiór osobisty: Rzeszów, Przeworsk, Biłgoraj. Możliwa wysyłka (cała Polska) Można zamówić także poprzez nasz sklep poniżej link do sklepu: https://zdrowydyskont.pl/sklep/pylek-pszczeli-w-miodzie-1100-g/ (link trzeba skopiować do przeglądarki