KARPATIA - lider w dystrybucji świeżego mięsa i wędlin dla sektora HoReCa zatrudni osobę odpowiedzialną za :
porcjowanie mięsa oraz plastrowanie wędlin, serów żółtych
Miejsce pracy: Zaczernie koło Rzeszowa
Opis stanowiska:
- plastrowanie wędlin, serów żółtych oraz porcjowanie mięsa
- dbałość o bezpieczeństwo i higienę pracy
- praca na chłodni
- system pracy : od poniedziałku do piątku
- godziny pracy: 14,00- 22,00
Oczekiwania:
- Uczciwość, punktualność, dokładność i odpowiedzialność,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Zaangażowanie i motywacja do pracy,
- Dobra organizacja pracy,
- dużym atutem będzie doświadczenie na podobnym stanowisku lub praca w gastronomii
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
Oferujemy:
- Szkolenie wprowadzające
- wynagrodzenie brutto 31,00-35,00 zł/h (w zależności od doświadczenia) + premia
Rekrutacja odbywa się wyłącznie pocztą elektroniczną
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV na e-mail:
rekrutacja@karpatiarzeszow.pl z dopiskiem "porcjowanie mięsa"
Prosimy o dopisek klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).