Twój zakres obowiązków
• kontrola dostaw oraz stanów magazynowych,
• kontrola jakości oraz sposobu serwowania dań,
• zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,
• zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowisk pracy,
• utrzymywanie najwyższego poziomu obsługi gości
• tworzenie i wdrażanie nowych smaków oraz pozycji w menu wspólnie z Szefem Kuchni
• organizacja i monitorowanie pracy zespołu
• nadzór nad utrzymywaniem standardów HACCP i BHP
Nasze wymagania
• doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
• pasja do zawodu
• bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętności pracy w zespole i samodzielnie
• znajomość zasad HACCP
• aktualna książeczka dla celów sanitarno- epidemiologicznych
• komunikatywność i umiejętność współpracy zarówno z zespołem kuchennym, jak i z innymi działami restauracji.
Oferujemy:
• narzędzia niezbędne do pracy
• możliwość rozwoju i zdobywania nowych doświadczeń
• wynagrodzenie analogiczne do posiadanych umiejętności
• stabilizację i bardzo przyjazną atmosferę w pracy
• pełne zaplecze socjalne (możliwość zakwaterowania, korzystania z kantyny Hotelowej)
• możliwość korzystania z infrastruktury Hotelu, basenu, siłowni
• możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego
• elastyczny grafik
• system premiowy