rejestracja  |  przypomnij hasło

Ilość ogłoszeń: 12 316   |   Dodanych dzisiaj: 1 336

Profesjonalne usługi wykończeniowe

Profesjonalne usługi wykończeniowe
Dzień dobry. Zwolnił się termin na listopad.Nasza firma specjalizuje się w kompleksowych wykończeniach wnętrz. Wykonujemy malowanie, szpachlowanie panele, łazienki, zabudowy g-k, p ...

Praca Produkcja, Od ...

CENA:
6000


Zobacz

Działka bud na dom d ...

CENA:
199000


Zobacz

ul. Kopisto | 2 poko ...

CENA:
2200


Zobacz
Ogłoszenie # 54975634
Dane podstawowe
kategoria :
Praca > Zatrudnię
tytuł :
Szef Kuchni/Kucharz
data dodania :
2025-11-13 15:49 - ważne jeszcze 29 dni do : 2025-12-13
wyświetleń :
56 razy
cena :
1 PLN
Treść ogłoszenia
Fundacja Podkarpackie Hospicjum dla Dzieci zatrudni szefa kuchni/kucharza w kuchni funkcjonującej na potrzeby domu dziecka dla dzieci niepełnosprawnych oraz podmiotu leczniczego.

Zakres obowiązków szefa kuchni/kucharza:

Osoba zatrudniona na stanowisku szefa kuchni będzie odpowiadać zarówno za przygotowywanie posiłków, jak i organizację pracy kuchni. W związku z różnorodnymi potrzebami dzieci, będzie musiała dostosować metody gotowania do specyficznych diet, w tym diet blendowanych oraz żywienia specjalistycznego.

1. Zarządzanie personelem kuchni;

2. W porozumieniu z dietetykiem układanie menu, wspólne ustalanie jakie potrawy będą serwowane, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;

3. Organizacja zaopatrzenia;

Wybór dostawców produktów spożywczych, odpowiedzialność za zaopatrzenie żywności, produkcji gastronomicznej, od zamówienia, przez przyjęcie towaru do magazynu aż po jego wydanie do kuchni;

4. Dbałość o jakość produktów i serwowanych dań;

5. Nadzór i kontrola nad serwowanymi posiłków;

Obowiązkiem kucharza/szefa kuchni będzie również pilnowanie, by wszyscy pracownicy zatrudnieni w kuchni znali i przestrzegali zasady GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej), GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) oraz systemu HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli).

6. Przeprowadzanie inwentaryzacji żywności i sprzętu, analizowanie go i ewentualnie opracowywanie planu działań naprawczych, kontrola obecności oraz nadzór pracy innych pracowników kuchni.

Wymagania:

Wykształcenie kierunkowe;

Doświadczenie na stanowisku kucharza;

Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych;

Umiejętność pracy w zespole;

Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne;

Dobra organizacja pracy;

Wymiar czasu pracy: pełny etat; umowa o pracę; poniedziałek- piątek.
Dane kontaktowe
Twój e-mail :
wiadomość :
załącz plik :
ten plik będzie wysłany z e-mailem
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych (podany e-mail, odczytany adres IP mojego urządzenia oraz załącznik) podanych w powyższym formularzu kontaktowym przez administratora danych serwisu rzeszowiak.pl. Dane te wraz z zapytaniem zostaną przekazane do osoby umieszczającej ogłoszenie, w celu umożliwienia odpowiedzi. Pełny regulamin dostępny tutaj
zamknij
Zamknij